Sluiten X

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

 
 
Erik Mikx

Young-dogs

Kantoor Nederland
085 00 216 60
 

 

De chat is offline


Maak een andere keuze

 
 
 

Zoekmachine optimalisatie voor websites

ranking.pngIs onmisbaar voor ondernemers die handel via internet serieus nemen. Zoekmachine optimalisatie is, “websites gevonden laten worden op bepaalde zoektermen´.

Keyword density
Onze communicatie-experts zijn gespecialiseerd om de dichtheid van woorden, die belangrijk zijn voor zoekmachines, te optimaliseren. Op basis van een keyword analyse bepalen zij de richting zodat teksten beter geoptimaliseerd gaan worden. Meer weten »

Social bookmarking & backlinking
Hoogwaardige links aanmaken naar websites die zorgen voor een hogere ranking van de webste. Young-dogs verzorgt professionele backlinking dit langdurige effecten tot restulaat hebben op positie in zoekmachines. Nu backlinking aanvragen »

SEO vriendelijk maken
Bij het zoekmachine vriendelijk maken van websites komen veel verschillende zaken kijken, van beschrijvingsteksten tot titels in de juiste grootte, Young-dogs kijkt als een zoekmachine naar de website en past onderdelen aan zodat deze beter wordt begrepen door zoekmachines.Vraag informatie aan »

Wat heb ik nodig?
Wij begrijpen dat optimalisatie niet in één keer te begrijpen is. Laat Young-dogs daarom eens vrijblijvend kijken en wij vertellen wat de mogelijkheden zijn. Contact opnemen »


Meer weten?