Sluiten X

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

 
 
Erik Mikx

Young-dogs

Kantoor Nederland
085 00 216 60
 

 

De chat is offline


Maak een andere keuze

 
 
 

Magento functionaliteiten


Meer weten?

Magento mogelijkheden

Content management

Volledig beheer over de inhoud die op de webshop zichtbaar is. Je wilt als webshop beheerder zelf de omschrijvingen, prijzen en beschikbaarheid van je artikelen kunnen aanpassen, en dat natuurlijk op een gebruiksvriendelijke manier. Zo hebben we een ‘What You See Is What You Get’ tekst editor. Het bekt misschien niet zo lekker, maar praktisch is het wel. Ook afbeeldingen zijn makkelijk toe te voegen aan je webshop: deze worden automatisch het juiste formaat waardoor de weergave altijd vlekkeloos is.

Ordermanagement

Een webshopsysteem moet excelleren in het afhandelen van bestellingen. Vandaag zijn het er misschien 15, morgen kunnen het 200 bestellingen zijn. Daarom moet het systeem zo zijn ingericht dat de afhandeling van de bestellingen volgens een vast en eventueel geautomatiseerd proces kan plaatsvinden. Dankzij slim ordermanagement ben je klaar voor grote volumes tot een aantal duizenden bestellingen per dag. Ook ben je voorbereid op praktische zaken als retour zendingen, wederverkoop via een affiliate systeem en koppelingen met verzendhuizen om Track & Trace mogelijk te maken.

Tevreden klanten

 Laat je klanten hun bestellingen zelfstandig beheren zodat zij altijd op de hoogte blijven van de status van hun bestelling. Gelijktijdig kunnen ze makkelijk producten of diensten opnieuw of bijbestellen.

Rapportagemogelijkheden

Maak je resultaten gemakkelijk overzichtelijk met de diverse rapportage functies. Young-dogs biedt oplossingen met volledige gesloten zelfstandige boekhoudingen. De in- en verkoop kan worden opgevoerd. Uiteenlopende rapportages zijn beschikbaar van diverse verkooprapportages tot meest bekeken of verkochte product.

Voor de vergevorderde webshopbeheerder bestaat er de mogelijkheid om vanuit rapportage speciale clickflow processen in kaart te brengen en uit te voeren.