Sluiten X

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

 
 
Erik Mikx

Young-dogs

Kantoor Nederland
085 00 216 60
 

 

De chat is offline


Maak een andere keuze

 
 
 

E-strategy

e-strategye.pngBij Young-dogs hebben we junior en senior consultants die adviseren over de online marketing en communicatie van organisaties.

Zij adviseren om juiste beslissingen te maken op het gebied van softwarekeuze, media doelstellingen, of kunnen helpen met het realiseren van het project. Daarbij wordt alle kennis, ervaring en netwerk ingezet om het resultaat te behalen.

Enkele voorbeelden;


Meer weten?

strategische diensten

Investerings- en effectiviteitsberekeningen

Als klant wil je weten welke resultaten je kunt verwachten vanuit een online campagne en natuurlijk of je huidige activiteiten wel effectief zijn. Deze cijfers berekent Young-dogs op basis van diverse online statistische gegevens.
Een idee over online gaan en weten welk investering moet worden gedaan? Het Young-dogs netwerk biedt de laagste prijzen om in te kopen en koppelt deze aan het bereik van de doelgroep. Alle mogelijke media worden meegenomen in de berekening, zodat een rentabiliteitsprognose kan worden gemaakt.

Martktonderzoek en e-strategie advies

Hoe ziet de online markt erui en hoe kan deze markt worden ontgonnen. Het wijdverspreide online netwerk van Young-dogs biedt toegang tot informatie die kan worden gebruikt bij introductie of verbeterstrategieën voor een breed type producten.  Het resultaat is een kant-en-klaar advies met daarin concrete aanbevelingen voor een online marketing strategie voor de komende jaren, desgewenst in combinatie met een communicatieconcept.

Project management

Een nieuw online traject en op zoek naar deskundigen op het gebied van online strategie en bijbehorend project management? Young-dogs heeft 5 jaar ervaring op het gebied van online promotiecampagnes en realisatie van online media voor middelgrote en grote organisaties.

Onze ervaren consultants bieden ondersteuning en geven leiding aan complexe tijdelijke projecten die jouw onderneming klaar maken voor de online toekomst. Zij hebben ervaringen op het gebied van complexe database systemen, online scripting en beveiligingen van online systemen.

Young-dogs consultants zijn er voor tijdelijke projecten waarbij online kennis op vooral het output gedeelte van online communicatie hard nodig is.

Training en ondersteuning online marketing

Een state of the art open source website, maar nog geen idee hoe deze echt succesvol kan worden? Young-dogs consultants kunnen (groeps)trainingen verzorgen op het gebied van Open Source systemen Magento, Wordpress, Joomla en TYPO3. Wij bieden trainingen op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie, social media integratie of simpelweg content en clickflow management. Young-dogs geeft trainingen op locatie of vanuit onze trainingsfaciliteit op het Minervum in Breda die geschikt is voor trainingen tot maximaal 10 personen.