Sluiten X

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

 
 
Erik Mikx

Young-dogs

Kantoor Nederland
085 00 216 60
 

 

De chat is offline


Maak een andere keuze

 
 
 

Mobiele website

mobile_device.pngEen mobiele website kan tegenwoordig niet meer ontbreken. Het is een lite variant van je website waarin informatie gedoseerd en beknopt aan de bezoeker wordt getoond. Speciaal ontworpen en gemaakt voor touch gebruik en webbrowsers die zijn geïnstalleerd op mobiele apparate.

Een mobiele website kan ook een andere 'call to action' bevatten en dus een heel ander doel hebben. Hij wordt immers op de mobiel bekeken en daar kun je direct op in springen; laat je bezoeker direct een afspraak maken, of een reservering doen.

Een goede mobiele website zit hem grofweg in drie aspecten, 1: Een juiste, relevante doelstelling voor de site, 2. het doseren van informatie en 3. het makkelijk kunnen navigeren met vingers.


young-dogs.nl.pngMobiel samen met QR-codes

Een mobiele website is goed te combineren met QR-codes. Een QR-code is een soort streepjescode die werkt als link tussen offline- en online media. Je scant de deze code met een mobiel device en wordt direct geleid naar een (mobiele) website. Ideaal om te gebruiken in advertenties als 'lees meer' knop bij een stuk tekst op papier. Of als code voor een kortingsactie. En misschien zelfs wel een combinatie?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van mobiele websites.


Meer weten?